Heeft u uw back-up
goed geregeld?

Waar slaat u uw bestanden op en maakt u er een externe back up van? Met managed online back up maken wij een online back up van al uw bestanden.

Het kan iedereen overkomen! Uw bestanden verliezen kan grote gevolgen hebben voor uw bedrijf. De juiste online back-up maken kan u dan ook veel geld en werk besparen. Wij realiseren voor u de juiste back-ups van uw bestanden en gaan zelfs nog een stapje verder. We maken niet alleen een back-up op uw server van de bestanden, maar ook van al uw gegevens in instellingen.

Managed online back-up

Een van de belangrijkste onderdelen in uw ICT-omgeving is zorgen voor een goede back-up. Teledatica biedt u een online back-up aan. Dagelijks controleren we de back-ups en wanneer het nodig is lossen we fouten direct op. Uw bestanden slaan we versleuteld op veilige servers. Zo bent u ervan verzekerd dat u een betrouwbare oplossing heeft voor uw managed backup.

Managed Disaster Recovery

Naast Managed Online Back-up is Managed Disaster Recovery een waardevolle toevoeging in uw ICT-omgeving. Waar Managed Online Back-up uw data versleuteld extern opslaat, zorgt Managed Disaster Recovery voor een complete kopie van uw serveromgeving. Mocht u bijvoorbeeld een server crash hebben, dan kan er in korte tijd een werkende ICT-omgeving opgeleverd worden. Zonder deze oplossing kunt u in een ernstige (financiƫle) situatie terecht komen, hetgeen enkele dagen of zelfs weken zonder werkende ICT-omgeving kan betekenen.

Persoonlijk kennismaken?

Voor elke vraag op ICT-gebied kunt u contact met ons opnemen.

Quick-scan aanvragen

U kunt veel euro's besparen door uw ICT-omgeving of telefonie structuur in kaart te brengen. Wij maken graag een analyse voor u.

Aanvragen Quick-scan