Teledatica VoIP

Dé oplossing voor zakelijke uw telefonie

VoIP telefonie zonder gedoe

Onze visie is om klanten telefonie te geven zonder gedoe. Wij hebben reeds jarenlange ervaringen op het gebied van internet, spraak en digitale telefonie (VoIP).

Deze kennis en enthousiasme brengen we dan ook graag over op onze klanten. De communicatielijnen bij Teledatica zijn kort. Zo staan wij voor snelle communicatie maar ook voor snel en goede hulp.

Regel zelf alles 24/7 online

Bij Teledatica regelt u zelf uw telefonie zaken, 24/7. Altijd zelf kunt u de bereikbaarheid beheren en aanpassen in onze online beheeromgeving of mobiele app. Zo regelt u Flexibel doorschakelen, wachtrijen en keuzemenu’s. Dat is telefonie anno 2018.

Simpel besparen

Zakelijk bellen via VoIP kan u als veel voordeel opleveren. U bent bijvoorbeeld niet langer gebonden aan lange contracten en bespaart flink op het maandelijkse telefoonabonnement en de belkosten. Ook heeft u niet meer te maken met hoge eenmalige aanschafkosten voor een fysieke telefooncentrale en u betaalt alleen voor diensten die u daadwerkelijk gebruikt. Kosten voor onderhoud, upgrades en back-ups behoren daarmee tot het verleden.

VoIP telefonie heeft u al vanaf €7,- per maand.

Wat is VoIP

VoIP staat voor ‘Voice over IP’ oftewel ‘bellen via een internetverbinding’. Met VoIP wordt uw bereikbaarheid groter en zelfs locatie-onafhankelijk. VoIP bellen biedt Flexibiliteit en unieke, uitgebreide mogelijkheden.

Wilt u weten wat u maandelijks kunt besparen? Neem gerust contact met ons via info@teledatica.com

Neem contact met ons op

De voordelen van VoIP

  • Goedkoper bellen
  • Gemakkelijk overstappen
  • Dagelijks opzegbaar
  • Flexibel
  • Locatie-onafhankelijk
  • Gemakkelijk te integreren met een ERP- of CRM-systeem
  • 24/7 zelf uw telefonie beheren via onze beheeromgeving

VoIP Modules

Flexibel doorschakelen + filters

Met flexibel schakelen kunt u de eindbestemming van uw telefoonnummer direct aanpassen vanaf uw computer. Doorschakelen naar uw mobiele telefoon of een andere vaste telefoon is binnen enkele seconden geregeld. U regelt dit eenvoudig via de Firefox of de Chrome Extensie en natuurlijk ook via de beveiligde beheeromgeving.

Online beheer + gespreksdetails

Bij TeleDatica kunt u zelf online al uw diensten meteen wijzigen, verwijderen en toevoegen via een eenvoudige interface. Gratis en voor niets! Daarnaast kunt u kosteloos meerdere gebruikers met verschillende rechten aanmaken in het systeem. Zo kunt u gebruikers bijvoorbeeld de rechten geven om gespreks- of factuurdetails in te zien. Bij TeleDatica is deze informatie meteen online inzichtelijk!

Belgroepen, fallback en gespreksvalidatie

Wilt u dat er meerdere telefoons overgaan als er een gesprek binnenkomt? Of wilt u dat eerst toestel A en dan toestel B wordt gebeld? Bij TeleDatica stelt u dit heel gemakkelijk zelf in met belgroepen en routeringen. Is uw VoIP-toestel of centrale niet bereikbaar? Dan schakelt ons systeem automatisch door naar een fallback-nummer. Van de onderdelen kunt u gratis gebruik maken en alles is eenvoudig te beheren via ons beheersysteem: voip.teledatica.com

Voicemail naar e-mail

Uw voicemail als e-mail ontvangen? Geen enkel probleem. Voicemailberichten worden bij TeleDatica als .WAV-bestand doorgestuurd naar een door u gekozen e-mailadres. Zo zijn al uw voicemails gemakkelijk gratis terug te luisteren via uw PC en heeft u altijd een back-up.
Wilt u uw voicemail personaliseren en uw eigen boodschap inspreken? Dat is helemaal gratis en hiervoor heeft u geen extra module nodig.

Module openingstijden

Met de module 'Openingstijden' geeft u zelf aan wanneer uw bedrijf geopend is. Met de combinatie van de modules openingstijden, meldingen en de gratis module voicemail naar e-mail biedt u uw klant gegarandeerd een optimale bereikbaarheid. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van de belgroepen met gespreksvalidatie. Binnen openingstijden bent u bereikbaar op kantoor en daarbuiten op één of meerdere mobiele toestellen.

Module meldingen

"Welkom bij bedrijf X", "U wordt doorverbonden met de regio Amsterdam" of "Voor spoed kunt u bellen met nummer 085-1234567". Bij TeleDatica kunt u gemakkelijk een melding toevoegen aan uw telefoonnummer. Als u gebruik maakt van de module Meldingen, wordt er een welkomstmelding aan uw bedrijfsnummer gekoppeld. De beller krijgt een ingesproken tekst te horen, voordat het gesprek wordt doorverbonden naar de gewenste eindbestemming.

Module Keuzemenu (IVR)

U kunt er voor kiezen om met een keuzemenu te werken in uw telefoonboodschap. Voor grotere bedrijven kan dit erg handig zijn. U kunt uw keuzemenu snel en simpel inrichten met de eenvoudig te bedienen module van Teledatica.

Module Wachtrij (Queue)

Op drukke momenten kan het gebeuren dat u uw klanten niet direct te woord kunt staan. Een ingesprekstoon is voor een beller niet prettig, maar kort in de wacht staan vindt men vaak acceptabel. Om dit goed voor u in te richten biedt TeleDatica een wachtrij oftewel queue-module. Deze module is zowel in combinatie met VoIP als met vaste- en mobiele eindbestemmingen te gebruiken.

Module Telefonisch vergaderen (conference)

Vergaderen waar en wanneer u maar wilt? Dat kan eenvouding met de optie telefonisch vergaderen. Met deze module vergadert u met collega's of externen op elk gewenst tijdstip.

Module Netnummer- en Postcoderoutering

Wanneer uw bedrijf meerdere vestigingen heeft kan netnummerroutering erg waardevol zijn voor uw klantgerichtheid. Een netnummerroutering is het routeren van gesprekken aan de hand van het netnummer van de bellende klant. Wanneer de klant belt vanuit de regio Amsterdam, wordt hij automatisch doorverbonden met een medewerker van de vestiging in Amsterdam. Heeft de klant geen netnummer, dan kan hij of zij een postcode ingeven, waarna er alsnog wordt doorgeschakeld naar de juiste regio en de juiste vestiging. De postcodegroepen en bijbehorende IVR meldingen kunt u zelf eenvoudig aanpassen via een gebruiksvriendelijke webinterface.

Module HTTP-routering

De module HTTP-routering wordt voornamelijk gebruikt voor drie doeleinden: CRM-integratie, schakelen op basis van een externe database en het doormeten van online marketing campagnes (Google Analytics).

Module Meeluisteren

Speciaal wanneer u wilt meeluisteren met een collega of hem of haar wilt ondersteunen in het gesprek of voor trainingsdoeleinden, kunt u gebruik maken van de module 'meeluisteren'.

Module Gespreksopname

Gespreksopname kan voor zowel inkomende- als uitgaande gesprekken ingeschakeld worden. De module is ook per individuele medewerker in te stellen. Voor het bewaren van de opnames betaalt u slechts een kleine vergoeding van € 0,005 per minuut per maand.

Persoonlijk kennismaken?

Voor elke vraag op ICT-gebied kunt u contact met ons opnemen.

Quick-scan aanvragen

U kunt veel euro's besparen door uw ICT-omgeving of telefonie structuur in kaart te brengen. Wij maken graag een analyse voor u.

Aanvragen Quick-scan