Heeft u uw Disaster Recovery
goed geregeld?

Uw organisatie zo snel mogelijk weer back in business na een calamiteit

Incidenten zoals IT-storingen, cybercriminaliteit, brand, diefstal of menselijke fouten vormen een serieuze bedreiging voor uw bedrijfscontinuïteit en kunnen vervelende gevolgen hebben. Maar helaas zijn ze nooit helemaal uit te sluiten. Krijgt uw organisatie te maken met zo’n incident? Dan is het belangrijk om weer zo snel mogelijk up and running te zijn.

Met Managed Disaster Recovery van Teledatica zorgen wij om uw downtime tot een minimum te beperken en uw cruciale IT-systemen weer zo snel mogelijk te herstellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het maken van een volledige server kopie op een backup-apparaat, of een kopie van uw server op een andere locatie. Bij traditionele backup oplossingen worden alleen backups gemaakt van de bestanden en niet van uw server instellingen, wat bij een server crash een enorme tijd kost om alles te herstellen. Kies voor veilig en kies voor Teledatica Managed Disaster Recovery.

Meer informatie?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Persoonlijk kennismaken?

Voor elke vraag op ICT-gebied kunt u contact met ons opnemen.

Quick-scan aanvragen

U kunt veel euro's besparen door uw ICT-omgeving of telefonie structuur in kaart te brengen. Wij maken graag een analyse voor u.

Aanvragen Quick-scan