https://www.youtube.com/watch?v=if2VQKHK9Mc&feature=youtu.be

ICT-Scan

Voor een goede samenwerking.

Weet u hoe uw ICT-omgeving of telefonie structuur in elkaar zit?
Het kan erg waardevol zijn om dit te weten en kan u zelfs vele euro's per maand besparen!

Kiest u voor
duidelijkheid en transparantie?

De telefoon werkt? … check, hebben we internetverbinding? … check, e-mail software ge├»nstalleerd en werkend? … check. Het is erg belangrijk dat het allemaal werkt, maar er komt ook behoorlijk wat techniek bij kijken.

De meeste ondernemers en medewerkers hebben geen idee hoe hun ICT-omgeving of telefonie structuur in elkaar zit. We vinden het over het algemeen wel prima, als het allemaal maar werkt. U kunt veel euro’s besparen door dit in kaart te brengen voor uzelf.

Met een Quick-scan van TeleDatica.com analyseren wij hoe uw ICT-omgeving en/of telefonie structuur er op dit moment uitziet. Uw wensen, knelpunten en de aangetroffen aandachtspunten werkt onze specialist (die bij u op locatie is geweest) na de Quick-scan uit in een uitgebreid adviesvoorstel. Besluit u naderhand om met ons samen te werken, dan bieden wij u deze Quick-scan tegen een lager tarief aan dan we van te voren hadden afgesproken.

Geeft u de voorkeur aan een duidelijke structuur en transparantie?

Onze specialist inventariseert o.a. de volgende aspecten
  • Inventariseren aanwezige werkstations, servers, netwerkapparatuur, routers en modems
  • Inrichting patchkast
  • Licentie controle/registratie
  • Data beveiliging, netwerk, wachtwoord beleid, toegangsrechten e.d.
  • Aantal toestellen
  • Huidige telefonie en internet contracten
  • Aanwezige internetverbinding(en)
  • Controle of aanwezige netwerkapparatuur, alarminstallatie, brandmeldinstallatie, fax/frankeermachine geschikt is voor VoIP telefonie
  • Wensen/functionaliteit eventuele nieuwe VoIP-omgeving
Opmerking: Om een goed advies te kunnen geven, gaat onze specialist graag met u of uw systeembeheerder een ICT inventarisatie maken. Mocht dat niet mogelijk zijn, dan hebben wij uw beheersgegevens nodig. Hiervoor kunnen wij eventueel een geheimhoudingsverklaring ondertekenen.

Werkwijze Quick-scan

Onze werkwijze naar een duidelijk en transparant adviesrapport

1

Quick-scan aanvragen

Vraag een Quick-scan aan d.m.v. ons aanvraagformulier of neem gerust contact met ons op via tel. 085 130 19 23
2

Een TeleDatica.com specialist komt bij u op locatie

Na het maken van een afspraak komt een TeleDatica.com specialist bij u op locatie. Hij of zij analyseert uw ICT-omgeving en telefonie structuur, daarnaast vraagt hij of zij naar uw wensen en knelpunten.
3

Uw adviesrapport wordt uitgewerkt

Na de Quick-scan zal onze specialist (die bij u op locatie is geweest) uw wensen, knelpunten en de aangetroffen aandachtspunten uitwerken in een adviesrapport. Besluit u naderhand een aantal producten van ons af te nemen, dan bieden wij u onze Quick-scan tegen een lager tarief aan dan we van-te-voren hadden afgesproken.

Aanvraagformulier

Vraag vandaag nog een Quick-scan aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor het inplannen van een afspraak.

Wat wilt u graag door onze specialist laten scannen?